dinsdag 5 mei 2015

I Can See the Sea

Vandaag onze tweede volledige dag op zee. Een hele dag om te genieten van alles wat de boot te bieden heeft. De ouwetjes slapen uit en worden gewekt door het kwieke jonge volk. We starten natuurlijk met een gezond ontbijtje. 



Om 11 uur is Cpt Pucket weer in het theater om te vertellen over het Panamakanaal. Dat kan hij goed en zijn presentatie is voorzien van allerlei grappige annekdotes. 
Na de lunch gaan we naar een seminar over zelfhypnose. We gebruiken het meer om even de ogen dicht te doen want heel veel nieuwe inzichten halen we er niet uit. Morgen geeft dezelfde man een commedy familie hypnose show, we gaan zien of dat wel wat is. Magriet en Hen gaan hierna handdoeken vouwen en ik neem plaats in en bij de pool. Dat is genieten, midden op zee en prachtig weer.


We zijn uitgenodigd door de andere Nederlanders op de boot om bij het diner aan hun tafel te komen zitten. Zij blijken leuke obers te hebben en er is nog genoeg plaats. We regelen dit gelijk bij guestservices want dat is toch een stuk gezelliger dan 14 dagen met zijn drieën eten. Uiteindelijk hebben we nu een tafel met 11 Nederlanders.

Vanavond is formal night en de Golden Mickey's show. Over de rode loper lopen we de zaal in. Het is weer een super show met fragmenten uit allerlei Disney films. 


Tussen de show en het diner willen we nog een aantal foto's laten maken als we onze formalwear aan hebben. De fotografen doen erg hun best en letten goed op hoe je staat en of er geen haar oid voor je ogen hangt. 


Na de fotosessie melden we ons bij de nieuwe obers. We worden van harte welkom geheten en krijgen de belofte dat er goed voor ons gezorgd gaat worden. Omdat er deze avond opeens zes gasten extra aan tafel zitten verloopt het iets rommelig maar wel heel gezellig. We hebben het idee dat deze wisseling een goede beslissing was. Omdat wij morgen bij Palo eten, dus niet in het normale restaurant met de anderen, wordt vanavond Margriets verjaardag al gevierd. Er wordt gezongen en ze krijgt een taartje.


Na het eten maken Margriet en ik nog een wasje af waar we eerder al aan begonnen waren. We kunnen zo weer even vooruit. Daarna oogjes toe. Morgen nog een volle dag op zee en natuurlijk Margriet haar verjaardag vieren.


1 opmerking:

  1. Kijk dat ontbijtje van pa ziet er goed uit! Is het bij 1 bordje gebleven?
    Altijd leuk om ook buiten het diner om in gala te wandelen!

    BeantwoordenVerwijderen