zondag 3 mei 2015

Let the Wonder Begin!

Dit was onze eerste zeedag van deze 14 daagse cruise. We hebben geen verplichtingen maar willen wel wat activiteiten uit de Navigator (het blaadje waar het dagelijkse programma in staat) doen. Om de dag goed te beginnen gaan we eerst naar de fitnessruimte om hard te lopen of te wandelen op de loopband. Als alle spieren wakker zijn en het zweet in de heerlijk douche van de spa er weer afgewassen is, nuttigen we een lekker ontbijt.
We ontvangen deze ochtend ook ons eerste FE (fish extender) cadeau.



Om 10:15 bekijken we in Studio Sea een kookpresentatie van een van de chefs van het schip.


 Gelijk daarna gaan we naar het Walt Disney Theather om de presentatie van Captain Pucket bij te wonen. Deze man is pilot geweest in het Panamakanaal en is nu gepensioneerd. Hij is 1841 keer door het Panamakanaal geweest. Tijdens deze cruise geeft hij meerdere presentaties en deze eerste ging over de geschiedenis van het kanaal. De man kan leuk vertellen en maakt veel grapjes tussendoor. Ook kwam hij met deze palindroom: a man a plan a canal panama. 



De volgende keer zal hij over de constructie van het kanaal vertellen. Tijdens de lunch in het zonnetje zijn we nog op de foto gegaan met hem.



Op deze mooie zeedag konden we het niet laten om gebruik te maken van het zwembad. Margriet en ik hebben lekker gedobberd en gebubbeld. 
Vandaag was de premiere van The Avangers op het schip (we vergeten maar even dat de film in Nederland al 2 weken eerder in primiere is gegaan). In de middag hebben we de film in het theater bekeken. Een lange zit en niet echt ons filmgenre maar zeker wel vermakelijk. Na de film was het al weer bijna tijd voor het eten. Ook deze keer kwamen onze tafelgenoten niet opdagen dus het lijkt er op dat we de hele cruise met ons drieen eten. Het eten was goed: shrimp salade, pittige vissoep, tempura groente met mie, snapper en couscous haalde ons bord.


Na het diner nog een fotosessies met Mickey, Goofy en kapitein Haak en toen was het tijd voor bed.
Morgen zijn we in Cozumel, Mexico en gaan we op excursie.




1 opmerking:

  1. Leuk die verhalen van die meneer! En ook al cadeau's! Hebben jullie die van jullie al door het schip met bezorgd? Ik heb gister 8km gerend, volgens schema. En pa?

    BeantwoordenVerwijderen