zaterdag 16 mei 2015

Laatste cruisedag

Er leek geen einde aan deze heerlijke cruise te komen maar vandaag is het dan toch zo ver, de laatste volledige dag! Ik neem mijn eerste echt foute ontbijt want dat mag natuurlijk wel een keer. 


Het is hier op zee niet echt warm (we zijn een beetje verwend de laatste tijd) dus mooie gelegenheid om nog wat binnen dingen te doen. We starten met de cook-off tussen de hotel director Hugo en cruise director Clayton. De een maakt een gerecht met zeebaars en de ander tiramisu. Beiden zonder koksmuts maar met Panama hoed. Gezellige boel die twee aan de kook!


Tussen de activiteiten door regelen we de foto's en pakken de koffers in. Aan het eind van de ochtend is er een kaasproeverij. 


Aangezien een blokje kaas de magen niet vult, gaan we lunchen in Parot Cay. Er is een seafood buffet. 




Met een toetje (of meerdere) toe.


Op ons opgemaakte bed liggen de kofferlabels en info over morgenochtend als we van boord moeten. Om 6u in de ochtend moeten alle buitenlanders zich met paspoort melden in het theater dus uitslapen is er niet bij. Als troost ligt er ook een ricecrispy-treat die we met de Frozen chocolade hunt hebben gewonnen.


In de middag is er nog een laatste gelegenheid om met kapitein Mickey & friends op de foto te gaan. Die voegen we dus nog toe aan onze foto CD.


Voordat ik ze inpak, maak ik nog een foto van alle FE cadeaus die ik heb ontvangen.


Aan het eind van de middag proberen we te scoren bij obscurity trivia. De bedoeling is zo min mogelijk punten te scoren. Een beetje in de trant van "wat zegt het Nederlands publiek". We kiezen helaas een keer voor een verkeert antwoord en krijgen daarvoor 100 punten. Hadden we datniet gedaan dan was onze score misschien wel de beste geweest. Maar ja, dat zullen de andere deelnemers ook gedacht hebben.


Het laatste avondmaal wordt traditioneel met de vlaggenparade afgesloten. Let vooral ook even op de familie aan de tafel op de foto. Iedere avond hadden ze andere matching shirts aan!


Nog zo'n cruise traditie, de baked Alaska:


Natuurlijk kregen we alle toetjes die er waren van onze server. We hebben ze braaf allemaal geproefd.


Na het eten was het tijd voor bed, morgen tenslotte vroeg op. Ik geniet nog een laatste keer van mijn towel animal.


Ook ligt er een limited edition litho op bed en een samenvatting van de hele cruise.


Morgen gaan we van boord en San Diego onveilig maken.

2 opmerkingen:

  1. Natuurlijk hebben we genoten van al het heerlijke eten en het grote chocolade buffet. Maar ook van de seminars die door Pilot Kaptein Puket werden gegeven. De verschillende shows uitgevoerd in het prachtige theater. Het zonnedek waar we veel vitamine D hebben opgedaan enz.....het grote niks hoeven te doen en verwend worden door de crew van het schip.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heb ook hier maar weer snel doorheen gescrold... al dat eten bah... ;) Laten we maar snel plannen voor 2017 weer met zn allen!

    BeantwoordenVerwijderen